Atos RTV

Hoe kun je luisteren naar ATOS Radio?
Er zijn verschillende manieren om te kunnen luisteren naar ATOS Radio. ATOS Radio kun je in de ether en op de kabel via diverse radio frequenties ontvangen. Klik hier voor een overzicht van alle radio frequenties.


ATOS Radio via het internet
Ook zijn we via het internet te beluisteren. Wij hebben voor de standaard programma's een snelkoppeling gemaakt aan de linkerkant van de website en in het menu bij kopje radio. Maar er kunnen natuurlijk, per computer verschillend, complicaties optreden. Hier doen wij ons best om jou duidelijk te maken hoe het zou moeten!


ATOS Radio luisteren met Winamp
Het populaire programma "Winamp" is een gratis programma dat je vanaf www.winamp.com kunt downloaden.Wij raden ook aan om dit programma te gebruiken. Het is eenvoudig, snel en goed voor het luisteren! Bij ons zijn ook geen fouten bekend richting het openen van de link met dit programma.


ATOS Radio luisteren met Windows Media Player
Bij elke installatie van een pc zit standaard Windows Media Player (WMP). Met dit programma zou het ook geen probleem hoeven zijn, maar uit ervaring kunnen wij u zeggen dat het bij versie 9.0 werkt en bij versie 10.0 en hoger gevraagd wordt of je het bestand wilt opslaan op de computer (als je rechts op WindowsMedia klikt). Dit is een beveiligings instelling van Windows. Maar om dit probleem te omzeilen kun je via het "start-menu" ook WMP openen en als je dat gedaan hebt kun je de volgende stappen volgen:

1. Druk tegelijk op de CTRL + U
2. Toets in: http://atosrtv.nl/stream/atosradio.asx
3. En druk op OK.

De stream wordt nu geladen en je krijgt muziek te horen.

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week