Atos RTV

28 februari 2018
0 reactie(s)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht verandert op 14 en 15 maart om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur in een spannende Escaperoom. De koffers uit de introductiefilm zijn verzameld en alleen met het oplossen van puzzels kunnen de koffers ontmanteld worden. Iedereen kan zich vanaf vrijdag 2 maart gratis opgeven voor deze serious game via' ' . text_chop('www.h-i-ambacht.nl', 30) . ''.
De Escaperoom is een ludieke manier om, met name jongeren, op een bijzondere wijze kennis te laten maken met (een deel van) de taken en verantwoordelijkheden van de gemeente. Al is natuurlijk iedereen welkom om mee te doen aan de Escaperoom. De gemeente regelt en bepaalt een hoop van wat er in de leefomgeving van inwoners gebeurt. Juist daarom is het zo belangrijk om te gaan stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

bold('Oproep')
Het is niet het enige dat de politieke partijen van Hendrik-Ido-Ambacht doen om het stemmen onder de aandacht te brengen. Eerder lanceerden zij al een gezamenlijke verkiezingsposter met daarop de 8 posters van de partijen en de oproep om te gaan stemmen. Ook zorgden zij samen voor een lokale stemwijzer, die kiezers helpt om te bepalen welke partij het beste past bij hun eigen ideeën voor de toekomst van Hendrik-Ido-Ambacht.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week