Atos RTV

14 februari 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Met het oog op de komende verkiezingen voor de Gemeenteraad op 21 maart hebben de Zwijndrechtse ondernemers de lokale politieke partijen uitgenodigd om op donderdag 15 februari met elkaar in discussie te gaan over het economische beleid in de komende vier jaar. Alle politieke partijen hebben aangegeven met hun woordvoerders aanwezig te zijn in Bistro Michel in De Passage, waar het Politiek Café vanaf 19.30 uur gehouden wordt.
De politieke partijen zullen eerst in de gelegenheid gesteld worden om in het kort de economische punten uit hun partijprogramma toe te lichten. Daarna zullen zij uitgenodigd worden te reageren op de onlangs gepubliceerde wensenlijst van de Ondernemersvereniging Zwijndrecht (OVZ) en mogelijke wensen vanuit de Detailhandelsraad. Vervolgens zal er een vrije discussie zijn, waarbij politici en ondernemers elkaar kunnen bevragen.
Deze discussie avond wordt georganiseerd door de OVZ in samenwerking met de Heerjansdamse ondernemersvereniging De Hazewinden en de Detailhandelsraad. De discussie zal onder leiding staan van voormalig OVZ voorzitter Jeroen Verberk en Robbert Stoopman (namens de detailhandel). Het Politiek Café is alleen toegankelijk voor leden van de organiserende verenigingen.
Dit evenement past in een serie activiteiten die dag rondom de komende verkiezingen. RTV Rijnmond en ATOS besteden de gehele dag aan ontwikkelingen in Zwijndrecht en verzorgen vanaf 16.00 uur een rechtstreekse radio uitzending van Bistro Michel. Tussen 18.00 en 19.00 uur gaan alle fractievoorzitters met elkaar in debat tijdens een live uitzending.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week