Atos RTV

16 januari 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Iedereen die zich in Zwijndrecht en Heerjansdam met cultuur bezighoudt kan op zaterdag 27 januari een interessante middag beleven. Dan is er een netwerkbijeenkomst “Cultureel Ondernemen” in de gloednieuwe vestiging van het Theaterhuis Drechtsteden, Balistraat 1 in Zwijndrecht.
In Zwijndrecht is veel meer cultuur dan menigeen denkt. Dat wil het vorig jaar opgerichte Cultuur Podium Zwijndrecht zoveel mogelijk bij de bewoners bekendmaken. Om te beginnen wil dat de kunst- en cultuurbeoefenaars met elkaar laten kennismaken.
Daarom is op zaterdag 27 januari s middags van 13:30 uur tot 17:00 uur een netwerkbijeenkomst met als thema “Cultureel Ondernemen”. De toegang is gratis, maar aanmelden (graag vóór 26 januari) is wel prettig: dana@theaterhuis.com.
Er zijn bijzondere gasten die op het thema “Cultureel Ondernemen” zullen ingaan: Geert ter Steeg (The Movies, Dordrecht) en Cilia Hogerzeil (theatermaker en voormalig artistiek leider van muziektheater Hollands Diep).
Ook is er een workshop door Dana Gooijer (Theaterhuis Drechtsteden)en Lisenka Slootweg (Dansant)over het Centrum voor de Kunsten Zwijndrecht.
Het Cultuur Podium Zwijndrecht zal zichzelf ook tijdens de netwerkbijeenkomst presenteren en uiteen zetten wat het Cultuur Podium Zwijndrecht voor de lokale cultuur en de deelnemers kan betekenen.
Na de presentaties en de workshops kunnen de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje volop netwerken met andere deelnemers uit het kunstzinnige Zwijndrechtse.
Er is een foldertafel waarop iedere deelnemer zijn of haar eigen folders en flyers kwijt kan.
Zaterdag 27 januari 2018 in de Balistraat 1 te Zwijndrecht van 13:30 uur tot 17:00 uur de gratis toegankelijke netwerkbijeenkomst “Cultureel Ondernemen”.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week