Atos RTV

8 januari 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - De Seniorenraad Zwijndrecht organiseert in samenwerking met de gemeente Zwijndrecht in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 een themabijeenkomst over het onderwerp: Zijn ouderen politiek in beeld.
Deze bijeenkomst vindt plaats op 8 februari van 16.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis.
In het gevarieerde programma is ook ruimte voor een aantal optredens van troubadour Peter de Jong.Hij zingt een aantal liedjes over actuele onderwerpen zoals Eenzaamheid, Armoede en Dementie. Ook kunt u gebruik maken van een gratis broodmaaltijd met soep.
Alle politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zwijndrecht en een vertegenwoordiger van de WMO-raad Zwijndrecht zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd.Voorafgaande aan het gesprek met de lokale politici en de vertegenwoordiger van de WMO-raad wil de Seniorenraad Zwijndrecht graag van de aanwezigen weten welke onderwerpen zij van belang vinden om met hen te bespreken.Ronald Röel, bekend van de ATOS, treedt op als gespreksleider.In verband met de catering is het wel gewenst dat u zich van tevoren aanmeldt.U kunt zich tot 5 februari zowel telefonisch: 078-6206060 als per email: info@swoz.com aanmelden bij de SWOZ.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week