Atos RTV

7 december 2017
0 reactie(s)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Andermans Veren Live! speelt vrijdag 15 december in Cascade. Dit muzikale cabaretgezelschap houdt het Nederlandstalige theaterlied levend. Samen met Kick van der Veer - dankzij de vele literaire avonden geen onbekende in Cascade - zoeken ze aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar. Na 'Kijk omhoog!', 'Voor de prijzen en de roem' en 'Er is altijd een derde' komt het gezelschap met hun vierde programma: 'Er mag zovéel niet'.

Roddelen, elkaar het leven zuur maken, vreemdgaan, te veel drinken en stelen; het mag niet, maar het heeft wel prachtige liedjes opgeleverd. Andermans Veren Live! bestaat uit Johan Hoogeboom, Bas Marée, Dorien Haan, Maria Noë en Matthias Valk. Stuk voor stuk barsten ze van de muzikaliteit, zingen ze vanuit hun tenen en eren ze hun helden van vroeger en nu. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunstparels. Een muzikale trip langs de mooiste theaterliedjes van Nederland.
Andermans Veren Live! speelt op vrijdag 15 december, de voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,- Voor meer informatie en reserveren:' ' . text_chop('www.stichting-cascade.nl', 30) . '' of telefonisch via 078-6819230.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week