Atos RTV

27 november 2017
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - De route van de Buurtbus 717, die Heerjansdam met Barendrecht en Zwijndrecht verbindt, is gewijzigd. Vanaf 11 december rijdt de bus in Zwijndrecht niet meer over de Burgemeester de Bruïnelaan. De buurtbus gaat voortaan komend van de Van Schaikstraat over de Ringdijk naar de Stationsweg. De halte bij het gemeentehuis komt te vervallen. Daarvoor in de plaats komt er op de Stationsweg ter hoogte van de Karel Doormanlaan. Mogelijk komt er ook nog een halte op de Ringdijk ter hoogte van de Emmastraat.
De buurtbus rijdt volgens een vaste dienstregeling van Arriva tussen Heerjansdam, Zwijndrecht en Barendrecht. In Zwijndrecht komt de buurtbus langs Winkelcentrum Oudeland, het Albert Schweitzerziekenhuis, winkelcentum Walburg, de Ringdijk (halte Waterbus) en het NS station. In Barendrecht rijdt de buurtbus langs het winkelcentrum Middenbaan de Middeldijk en de NS-stations van Zwijndrecht en Barendrecht.

Op werkdagen rijdt de bus van 07.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

In de avonduren en op zondag rijdt de Belbus. De route is gelijk aan die van de Buurtbus.

De buurtbus wordt door vrijwilligers gereden. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Gemiddeld rijdt u twee keer maand een dienst van vier uur. Heeft u interesse? Kijk voor meer informatie en de dienstregeling op:' ' . text_chop('www.buurtbusheerjansdam.nl', 30) . ''De bus wordt onder andere gesponsord door De Nederlandse Energiemaatschappij, Rabobank en aantal lokale bedrijven. De complete dienstregeling kunt u vinden op:www.ariva.nl

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week