Atos RTV

17 november 2017
0 reactie(s)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Hi5Ambacht verzorgt op woensdag 22 november de opening van Baxfit. door gratis les aan jong en oud op en rond Baxfit. De warming up start om 15.00 uur en na de cooling down rond 16.00 uur staat voor de deelnemers koffie, thee en warme chocolademelk klaar.
Baxfit bestaat uit meerdere fitnesstoestellen die tot eind november in het Baxpark staan en gratis gebruikt kunnen worden. Verschillende organisaties in Hendrik-Ido-Ambacht lieten weten dat daar misschien behoefte aan is. De gemeente wil daarom graag dat gebruikers zo sportief zijn om te laten weten welk toestel zij het meest waarderen en wat zij missen. Dat kan via facebook door in te checken @baxfit of te reageren op' ' . text_chop('www.facebook.com/baxfithia.', 30) . '' Op instagram inchecken met #baxfithia kan ook. Met de reacties kan beoordeeld worden of iets als Baxfit gewild is en uit welke toestellen zoiets volgens de gebruikers zou moeten bestaan.
Baxfit is mede mogelijk dankzij het CAI-fonds. Meer informatie over dat fonds is te vinden op' ' . text_chop('www.caifonds.nl', 30) . ''.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week