Atos RTV

30 oktober 2017
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT -Zwijndrechtse kunstenaars, een open atelierroute met 28 kunstenaars op 16 locaties, bijzondere flitstentoonstellingen en bold('KunZt in de huiskamer'). U ontdekt het allemaal deze maand. November staat in het teken van KunZt. Niet zomaar kunst, maar bijzondere werken van Zwijndrechtse kunstenaars. De "November KunZtmaand" start aanstaande vrijdag. Dan opent wethouder Jolanda de Witte (Cultuur) de open atelierroute én een bijzondere tentoonstelling in de expositieruimte van het gemeentehuis. Zin om te komen? U bent tussen 16.30 en 18.30 van harte welkom!

bold('
Open Atelierroute 4 & 5 november')
Houdt u van kunst of vindt u het leuk om het werk van Zwijndrechtse kunstenaars te bewonderen? Blijf dit weekend dan lekker in de buurt en ontdek nieuwe kunstenaars en nieuwe werken. Tijdens de open atelierroute staan de deuren van 16 locaties open tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Op deze locaties laten 28 kunstenaars hun werk zien. Bij KunZt vindt u de overzichtstentoonstelling en ligt een plattegrond van de route klaar. Voor meer informatie kunt u ook de website' ' . text_chop('www.atelierroutezwijndrecht.nl', 30) . '' bezoeken.

Bezoek van 8 tot en met 26 november drie speciale flitstentoonstellingen in de expositieruimte. In één week laten kunstenaars uit Zwijndrecht hun werk zien. Kunstenaars Hans Brouwer, Leen van Rijswijk en Jansje van de Rest trappen af van 8 t/m 12 november. Van 15 t/m 19 november nemen Elvira van Bochove en Goran Stepanov het stokje over en in de laatste week, van 22 t/m 26 november, presenteren kunstenaars Bart van der Bom, Marjon den Engelsman, Mark Isarin en Tom van den Ouderaa zich. Iedere week zijn kunstenaars aan het werk of geven een demonstratie waarmee je met andere ogen naar kunst leert kijken. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

KunZt in de huiskamer
De KunZtmaand wordt op zondag 26 november afgesloten met KunZt in de huiskamer. Een route door Zwijndrecht met een reeks voorstellingen in verschillende huiskamers. Gedichten, zang en toneel staan op het programma. De route start om 15.00 uur bij KunZt en loopt via de Rotterdamseweg naar de huiskamer van de Lindonk waar de laatste voorstelling plaatsvindt. De middag duurt in totaal ongeveer anderhalf uur. Benieuwd naar het complete programma? Houd onze website in de gaten!
Deelnemen is gratis, opgeven kan via: info@kunztzwijndrecht.nl

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week