Atos RTV

23 oktober 2017
0 reactie(s)

HEERJANSDAM - Het fanfareorkest van muziekvereniging EMM uit Heerjansdam doet op 4 november mee aan het Eiland IJsselmonde Festival.Het festival wordt dit jaar gehouden in sporthal Waterpoort in Barendrecht. Aan dit muziekfestival doen 11 orkesten uit de regio mee. De fanfare- en harmonieorkesten en een brassband spelen verschillende stukken die worden beoordeeld door een vakjury. Voor de orkesten een spannend evenement, want na maandenlang repeteren hopen de muzikanten natuurlijk dat de jury de inspanningen ook weet te waarderen.
De jury bestaat dit jaar uit de heren Buitenhuis en Schoonenbeek.

Vanaf 10.00 tot 21.30 uur zijn de deuren van sporthal Waterpoort geopend voor publiek. Een uitgelezen kans om eens kennis te maken met allerlei verschillende orkesten. Elk orkest treedt ongeveer een half uur op en tussen de optredens door kan het publiek naar binnen.De toegang is gratis. Van 12.30 tot 14.00 uur en van 16.45 tot 18.45 uur wordt er gepauzeerd.Sporthal Waterpoort vindt u aan het Middeldijkerplein 9 in Barendrecht.

Parkeren doet u in de wijk rondom het gebouw. Het best kunt u hiervoor de volgende straten aanhouden: Steurwater of Fuikkant.Even snel iemand in- of uit laten stappen kan wel aan het Middeldijkerplein.


Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week