Atos RTV

4 september 2017
0 reactie(s)

DORDRECHT - Ontsnap even aan de drukte van afgelopen week. Zet de tijd stil en denk na over je dromen en idealen. Op zondagochtend 17 september organiseert het Humanistisch Verbond Drechtsteden een Stil de Tijd, Zin op Zondag bijeenkomst bij Villa Augustus in Dordrecht. In een sfeervolle bijeenkomst bespreekt, onderzoekt en overweegt Bas van der Sijde, het thema NOSTALGIE.- Voor een moment van bezinning met een vleugje diepgang.
Met een bijdrage van Kees Klok (columnist, dichter, historicus), muziek van Ed van Dijk (gitaar) en een nostalgische overweging en mythologisch verhaal van Bas van der Sijde (humanistisch geestelijk begeleider).
Deze bijeenkomst is de tweede in een serie van drie. De volgende is op 12 november 2017.Stil de Tijd, Zin op Zondag op 17 september in Villa Augustus, Moestuinzaal, Oranjelaan 7 Dordrecht, van 11.00 tot 12.15 uur. Inloop vanaf 10.30. Aanmelden is niet nodig en de toegang is op basis van een vrijwillige donatie. Extra bijzonder als je nostalgisch gekleed komt.

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week