Atos RTV

27 augustus 2017
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel organiseert op zaterdag 16 september voor de vijftiende keer de jaarlijkse Rotary Rally voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de erfelijke spierziekte FSHD.

De Rotary Rally is een sportieve puzzelrit waaraan deelgenomen kan worden met een 'gewone' auto in de Tourklasse of met een 'classic car' in de Vintageklasse. De Rally wordt uitgezet door een team professionals.
Elk jaar gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar is dat het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de erfelijke spierziekte FSHD. FSHD is een spierziekte die in eerste instantie de spieren in het gezicht en rond de schouders en armen verzwakt. De gezichtsuitdrukkingen gaan verloren en daarna de kracht in armen, buik en benen. Leven met FSHD is leven met onzekerheid. Wat vandaag nog gaat, kan morgen misschien niet meer. Voor meer informatie, zie de website' ' . text_chop('www.prinsesbeatrixspierfonds.nl', 30) . ''.
Vanwege het lustrum is gekozen voor een bijzondere start-/finishlocatie in de gemeente Leerbroek, gelegen in de streek Vijfheerenlanden. Deelnemers worden bij Restaurant Onder De Pannen verwelkomd met koffie met gebak voordat ze beginnen aan een prachtige rit door het gebied van de Linge. De kosten voor deelname aan de Rally bedragen € 70 per equipe. Dit is inclusief koffie met gebak, routebescheiden, rallyschild, lunchpakket voor 2 personen en 2 consumpties na terugkomst bij Ames tijdens de afsluitende borrel en prijsuitreiking. Het aansluitende Rallybuffet is dit jaar extra aangekleed vanwege het lustrum. De kosten hiervoor bedragen € 20 p.p. inclusief 1 consumptie. Iedere 15e inschrijving krijgt een gratis Rallybuffet voor 2 personen aangeboden.
Wilt u meer informatie over de Rally of wilt u zich meteen inschrijven? Ga dan naar' ' . text_chop('www.rotaryrally.nl', 30) . ''. Op de website vindt u ook informatie als u wilt sponsoren en/of als uw bedrijf deel wil nemen aan de Rally.
afbeelding('https://www.mupload.nl/img/plqjvt6rqfch9.jpg')

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week