Atos RTV

18 augustus 2017
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - KWF Kankerbestrijding zoekt een wijkhoofd collecte voor de collecteweek van drie tot en met negen september.Heb je vrije uren over of wil je een aantal uren investeren dan is de vrijwilligersfunctie van wijkhoofd collecte misschien iets voor jou. De benodigde tijd hangt af van de grootte van de wijk en het aantal collectanten. Functieomschrijving: als wijkhoofd collecte stuur je de collectanten in jouw buurt aan. Onder jouw leiding gaan de vrijwilligers (ca. 10-15 mensen) in de collecteweek in september goed geïnformeerd en optimaal gemotiveerd langs de deuren om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. (Speciaal voor de wijk Kort Ambacht is KWF op zoek naar een wijkhoofd.
Gewenst profiel • sociaal en goede communicatieve vaardigheden • klantgericht en enthousiast • betrouwbaar en weet het overzicht te behouden.
Ben je enthousiast geworden en wil je jouw talent vrijwillig inzetten voor de missie van KWF Kankerbestrijding? Voor meer informatie neem dan contact op met het bestuur afdeling Zwijndrecht, Ria van Eldijk 06-25538125

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week