Atos RTV

22 juli 2017
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT – Bij tennisvereniging Ter Steeghe staat het jaarlijkse toernooi voor 45-plussers weer op de agenda onder de naam Ardea Auto Open 45+. Dit jaar wordt het tennisfestijn gespeeld van zaterdag 12 tot en met zondag 20 augustus. Hoewel veel liefhebbers zich al hebben gemeld, zijn inschrijvingen nog van harte welkom. Aanmelden is nog mogelijk via de website van Ter Steeghe.

bold('60-plus')
Net als bij vorige edities kan er weer gespeeld worden in de categorieën DD, HD en GD in de speelsterktes 4 tot en met 8. Nieuw is dit jaar de mogelijkheid om je ook in te schrijven voor de poules voor 60-plussers in de speelsterktes 7 en 8. Het vergroot de kans dat je tegenover min of meer gelijkwaardige tegenstanders komt te staan. En dat levert per saldo voor alle betrokkenen veel meer speelplezier op.

bold('Voorbereiding')
De voorbereidingen zijn in volle gang: sponsors, toernooiboekje, prijzen, bloemen afspraken met tennishallen (voor het geval dat ….) De diverse commissies werken hard aan de banen en de beplanting van het park Een verschil met vorig jaar is de catering. Die zal dit keer weer in handen zijn van de barcommissie en een 'eigen keukenploeg'. Samen zorgen zij voor heerlijke maaltijden tegen heel schappelijke prijzen. Zowel voor de spelers als voor het publiek is het ‘een aanrader’ eens aan te schuiven.

Het toernooi is een mooie afsluiting van de zomerperiode. Heerlijk tennissen op een mooi park met gezellige mensen in een positieve sfeer.

Op de foto van links naar rechts: Ger van den Heuvel, Toon de Jong, Jolanda Gerla, Jan van Esch, Arie Groeneweg en Dries de Vos.

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week