Atos RTV

2 mei 2017
0 reactie(s)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 13 mei organiseert Florensis weer de jaarlijkse Fancy Fair. Ook dit jaar opnieuw om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De helft komt ten goede aan de Roparun, waar het bedrijf dit jaar voor de 15e keer aan deel neemt, en de andere helft voor projecten in Kenia en Ethiopië; landen waar men ook eigen productie locaties heeft.

Tegen voordelige prijzen zijn er verschillende jonge planten, hanging baskets en gevulde potten van Florensis te koop. Maar er is ook een grote verscheidenheid aan ‘volwassen’ planten die ter beschikking zijn gesteld door toeleveranciers en relaties van het bedrijf. Tevens is er een Rad van Avontuur waarvoor de prijzen afkomstig zijn van sponsoren. Voor het derde jaar op rij is, vanaf 9 uur, ook Kids & Co weer aanwezig; een activiteitenprogramma voor kinderen van 2 tot en met 17 jaar. Kinderen kunnen bijvoorbeeld zakslaan, kleuren, doelschieten, voetballen, springen en daarbij punten verzamelen (Co coins) om leuke gadgets te ‘kopen’. En tenslotte wordt ook de inwendige mens niet vergeten en kan men er gezellig wat eten of drinken.

De Fancy Fair bij Florensis op 13 mei wordt gehouden van 8 uur ’s ochtends tot 2 uur ’s middags aan de Langeweg nummer 85 te Hendrik-Ido-Ambacht. Er is ruim voldoende parkeerplaats aanwezig.

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week