Atos RTV

 

ATOS RADIOAGENDA 

De ATOS radioagenda is overdag te horen via Atos radio.

Heeft u ook berichten voor de radioagenda? Stuur deze dan naar: redactie@atosrtv.nl. 

  

 

Klaverjastoernooi op 16 december

Op zaterdag 16 december houdt voetbalvereniging ZBC’97 haar traditionele Bout-Klaverjas Toernooi. Tussendoor wordt er nog een rad-spel gespeeld waar verschillende prijzen te winnen zijn. De aanvang van het toernooi is half twee en inschrijven kan per koppel of individueel vanaf één uur ’s middags. Het toernooi wordt gehouden in de kantine van ZBC’97 en dat is te vinden aan de Voltastraat op Sportpark Bakenstein.

 

Koffieconcert op 17 december

Op zondag 17 december wordt in de Lindtsekerk in Zwijndrecht een koffieconcert gegeven met medewering van het Laurens Kamerkoor.  Het koor met 32 zangers brengt daarin een speciaal programma dat geheel afgestemd is op de kerst. Het concert op 17 december begint om kwart voor 12 ‘s ochtends en is gratis toegankelijk. De Lindtsekerk is te vinden aan de Develweg 28 in Zwijndrecht.

 

Lampionenwandeling op 20 december

Op woensdag 20 december wordt er in het arboretum Munnike Park in Zwijndrecht een kerstwandeling met lampionnen gemaakt langs de 12 afbeeldingen uit het kerstboek van Dick Bruna. Iedereen is daarbij welkom; van jong tot oud. De lampion kan men zelf meebrengen of is te koop voor 1 euro. En na afloop is er ook nog warme chocolademelk. Het arboretum is te vinden aan de Develweg 169 in Zwijndrecht.


Voorstelling Simon & Garfunkel op 21 december

Op donderdag 21 december wordt er in theater Cascade een voorstelling gegeven door Dennis & Jop over het legendarische duo Simon & Garfunkel. Op het podium spelen Dennis Kolen en Jop Wijlacker in een akoestische setting de hits van dit duo en vertellen daarbij ook verhalen en anekdotes. De voorstelling op 21 december begint om kwart over 8 ‘s avonds en kaarten kosten 19 euro per stuk. Voor meer informatie en reserveringen kijkt men op de website stichting-cascade.nl.

 

Film Toyko Trial op 18 december

Op maandag 18 december wordt in Cinema The Movies de film Toyko Trial vertoont van goudenkalf winnaar Pieter Verhoeff. Een film over het tribunaal van Toyko die ,eind jaren veertig, zeven Japanse oorlogsmisdadigers ter dood veroordeelde

Met in de hoofdrollen Hadewych Minis, Marcel Hensema en Porgy Franssen.

De film op 18 december begint om half 3 ‘s middags en half 8 ’s avonds.  Een ticket kost 11 euro en is te reserveren via movieclubdordt.nl. Cinema the Movies is te vinden aan de Nieuwstraat 60 in Dordrecht.

 

Kerstmarkt Dordrecht van 15 tot 17 december

Van vrijdag 15 tot en met zondag17 december wordt in de binnenstad van Dordrecht weer de grootste kerstmarkt van Nederland gehouden. Met twee en halve kilometer aan kramen en tentjes,  naast straattheater en muziekpodia met kerstmuziek. Ook is er een kerktuin, een ijsbaan en zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar. De kerstmarkt in Dordrecht is op vrijdag en zaterdag geopend van 10 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds en op zondag van 11 ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. De kerstmarkt is te vinden in de oude binnenstad en het best bereikbaar via de Waterbus of de pendelbus vanaf parkeerplaats Amstelwijk.

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week