Atos RTV

De ATOS Radioagenda 

 

 

Koffie met…. ochtend op 18 oktober

Op woensdag 18 oktober is Jannie van den Heijkant  en Erna Bekkering te gast in de ‘Koffie met….’ ochtend in de bibliotheek van Zwijndrecht.  Jannie zal een interactieve lezing geven over geluk. Over wat geluk is en hoe filosofie en humanisme daarbij kunnen helpen. En Erna zal vertellen over hoe je letterlijk je huis, en daarbij ook je hoofd, schoon kunt houden. De Koffie met ..ochtend op 18 oktober wordt gegeven van half 11 tot 12 uur en de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Bibliotheek AanZet is te vinden op het Norderstedplein bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

 

Open dag bij De Cirkel op 14 oktober

Op zaterdag 14 oktober is er bij Hospice De Cirkel een open-dag waarbij men niet alleen een kijkje kan nemen in het hospice maar ook informatie kan krijgen over het verblijf en de werkwijze van deze instelling. Hospice De Cirkel is een plaatsvervangend tehuis voor ongeneeslijk zieken met ruim 80 vrijwilligers.  Deze maand start voor nieuwe vrijwilligers bovendien een cursus en waarbij nog enkele plekken beschikbaar zijn. De open dag op 14 oktober wordt gehouden van 12 tot 4 uur ’s middags en men hoeft zich niet aan te melden. Hopice De Cirkel is te vinden aan de  Vrouwgelenweg 61 in Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Bridgecursus voor beginners op 16 oktober

Op maandag 16 oktober wordt in wijkcentrum Kubiek gestart met een bridgecursus voor beginners bij Brigdeclub ’85. De cursus bestaat uit 12 wekelijkse lessen op maandagavond van 7 tot kwart over 9.  Daarnaast zijn er nog 4 avonden om te ‘oefen-bridgen’ onder begeleiding van ervaren spelers.  Deelnemen aan de cursus kost 52.50 plus  lesmateriaal van ongeveer 25 euro.  Aanmelden kan men  via de secretaris van Bridgeclub ’85 of bij Kubiek. En wijkcentrum Kubiek is te vinden aan de Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht.

 

Nashville Night op 20 november

Op vrijdag 20 november wordt in Theater De Willem een Nashville Night gehouden. Een avond vol countrymuziek en Americana. Zeven topmuzikanten spelen en zingen daarbij de mooiste klassiekers. Van meerstemmige ballads tot stevige uptempo. Dat alles wordt omlijst door bijzondere verhalen uit het Blue Bird Café waarin vele countrygiganten hun eerste successen boekten. De entree kost normaal 21,50 en de voorstelling op 20 november begint om kwart over acht ’s avonds. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op theaterdewillem.nl

 

Workshop dag  voor kinderen op 19 oktober

Op donderdag 19 oktober wordt in het Energiehuis een workshop-dag georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op die dag volgen de kinderen zowel de workshop Theater en Dans als Kunst en  Design waaraan ze in ieder geval nog een mooi kunstwerk overhouden. De workshop-dag op 19 oktober begint ‘s ochtends om kwart voor 11 en kost 10 euro per kind. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Energiehuis of via de website van tobe.nl. 

 


 

 

 

 

 
 

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week